Edita järjestää nyt koulutuksen:

Kuluttajakaupan sopimukset ja markkinointiyhteistyön ehdot (2 h)

Mitä yrityksen markkinoinnista ja myynnistä vastaavien tulee tietää kuluttajakaupan ehdoista? Mistä kaikesta myyjä vastaa, ja miten virheet voi korjata? Millaiset sopimusehdot kannattaa laatia, kun tehdään vaikuttajamarkkinointia?

Käytännönläheisessä webinaarikoulutuksessa käydään läpi kuluttajakaupan ehtoja ja sopimuksia, verkkokaupan ehtoja, toimitukseen liittyviä seikkoja sekä myyjän vastuuta. Kouluttajat tarkastelevat myös vaikuttajayhteistyön sopimusehtoja käytännön esimerkein.

Webinaari kuuluu Kuluttaja – Markkinointi – Juridiikka 2022 -webinaarisarjaan. Voit osallistua tähän yksittäiseen webinaarikoulutukseen tai edullisesti koko sarjaan täältä.


Kenelle?
Koulutus on suunnattu markkinointipäälliköille ja muille yritysten markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville sekä yritysten juristeille, jotka haluavat päivittää tietonsa kuluttajakaupan sopimuksista ja markkinointiyhteistyön edoista voidakseen toimia markkinointiasiantuntijoiden tukena arjen työssä.


Kouluttajat:
Asianajaja, tavaramerkkiasiamies, varatuomari Hanna-Maija Elo, Partner, Properta Asianajotoimisto Oy
Hanna-Maija Elolla on yli 20 vuoden kokemus immateriaalioikeuksiin, markkinointilainsäädäntöön ja sopimuksiin liittyvästä juridiikasta. Tällä hetkellä Hanna-Maija toimii osakkaana Properta Asianajotoimisto Oy:ssä.

Asianajaja Emilia Hodge, Properta Asianajotoimisto Oy
Emilia Hodge on kokenut immateriaalioikeuksiin, kuluttaja- ja markkinointijuridiikkaan sekä tietosuojakysymyksiin erikoistunut asianajaja. Asiamiestyön lisäksi Hodge on toiminut aikaisemmin lakimiehenä kansainvälisessä kuluttajatuotteiden myyntiin lukeutuvassa konsernissa, jossa hän on vastannut muun.OHJELMA
Ohjelman sisältö ilmoitetaan myöhemmin.

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
4.5.2022 klo 09:00-11:00

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 210 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 190 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.