Edita järjestää nyt koulutuksen:

Verodebatti – Haapaniemi ja Weckström oikeustapausten ytimessä -webinaarisarja (6 pv)

Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström debatoivat ajankohtaisten verotuskysymysten ytimessä uudessa webinaarisarjassa. Verotuksen asiantuntijoille suunnattu webinaarisarja pureutuu pintaa syvemmältä mielenkiintoisiin oikeustapauksiin, verotuksen kansalliseen sääntelyyn, verospimusoikeuteen ja EU-oikeuteen ratkaisukäytännön valossa.

Taloudellisen toiminnan harjoittaminen on monin tavoin muuttanut muotoaan viime vuosikymmenten saatossa ja ilmiöt ovat monimutkaistuneet.

Verotuksen on mukauduttava tällaisessa taloudellisessa ympäristössä kertyvien voittojen verottamiseen. Sen on pysyttävä kehityksen mukana, mikä asettaa merkittäviä haasteita uudistuvalle verotusääntelylle ja sen implementoinnille. On sanottu, että jatkuva verotussääntelyn lisääntyminen johtaa myös veroriitojen kasvuun eli erilaisten uusien oikeudellisten konfliktinratkaisumallien tarpeeseen ja tuomioistuimissa ratkaistavien asioiden merkittävään lisääntymiseen.

Tässä koulutussarjassa asianajajat Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström pureutuvat pintaa syvemmälle debatoimalla korkeimman hallinto-oikeuden, korkeimman oikeuden ja EU-tuomioistuimen valikoitujen oikeustapausten kautta annettuja ratkaisuja ja niiden olennaista sisältöä.

Webinaarisarja koostuu kuudesta, noin 1-1,5 tunnin mittaisesta webinaarikoulutuksesta. Voit osallistua koko sarjaan tai valita osista itseäsi kiinnostavimmat. Live-webinaarissa voit esittää asiantuntijoille kysymyksiä webinaarin chatissa. Tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuuden kuukauden ajan koulutuspäivästä.


Kenelle?
Koulutus on suunnattu veroasiantuntijoille, yritysten talousjohdolle, hallinnon virkamiehille ja muille verotuksen parissa työskenteleville


Kouluttajat:
Ossi Haapaniemi
, asianajaja, osakas, Roschier Asianajotoimisto Oy

Jouni Weckström, asianajaja, osakas, Asianajotoimisto Waselius & Wist OyOHJELMA

Verodebatin jaksojen teemat:
Helmikuu 10.2.: KHO 2021:93 – Lainaukko ja verosuunnittelu
Maaliskuu 1.3.: KHO 2020:116 – Scrip dividend, OYL:n ja verotuksen yhteensovittaminen sekä osinkojen lähdeverotus
Maaliskuu 30.3.: EU-tuomioistuimen ratkaisu C-484/19 LEXEL AB – Debt pushdown, veronkiertäminen vs. perusvapaudet vs. markkinaehtoisuus EU:ssa ja Suomessa
Huhtikuu 28.4.: KHO 2019:42 ja KVL 28/2021 – Tappiot ja voitot virtuaalivaluutoista, fiat-valuutoista ja vertaislainoista
Toukokuu 25.5.: KKO 2017:98 – Veroasia rikosprosessin ja veroprosessin kohteena
Kesäkuu 9.6.: KHO 2020:42 – Miten korjata väärät veroratkaisut?

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
10.2.-9.6.2022

Hinta:
800 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 550 euroa /hlö + alv 24 %.
6-10 osallistujaa: 440 euroa /hlö + alv 24 %.

Alennuskoodien alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.